L’Associació Leader de Ponent va organitzar, el passat dia 4 d’abril a les 12 h a Cal Sinén -a l’Estany d’Ivars i Vila-Sana-, l’acte de presentació de les novetats i accions immediates per ampliar l’abast del projecte Espais Naturals de Ponent.
Nascut la tardor de 2016, Espais Naturals de Ponent té per objectiu donar valor als espais naturals del territori i contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu entorn. En pocs mesos el projecte ha consolidat la seva posada en marxa i inicia ara un procés d’expansió.
L’acte va comptar amb uns 70 assistents i va marcar el tret de sortida de l’exposició itinerant Espais Naturals de Ponent i de l’agenda d’activitats que durà la riquesa dels espais naturals a tot el territori. Durant l’acte també es van donar a conèixer les novetats i incorporacions al projecte.
Per cloure l’acte, Gustum va organitzar una mostra gastronòmica amb productes artesans locals a càrrec dels següents productors: Cal Bosch, Dominis de Granyena, Formatges Camps, Forn de pa Cal Gil, Forn de pa Martorell, Cooperativa d’Aspa, Mos de Tros, Xarcuteria Vallverdú Aloy, Torrons Fèlix, Forn Pa de Ronyó, L’Olivera, Mas de Nogués, Tomàs Cusiné i Celler Matallonga.
Per consultar les activitats i el lloc on s’ubica l’exposició itinerant consultar el web d’Espais Naturals de Ponent.