
Data/Hora
10/03/2022
17:30 - 20:00
Les petites productores d’un obrador compartit han d’oferir als consumidors productes innocus per a la seva salut i que conservin les seves propietats organolèptiques. Amb aquesta jornada tècnica, les productores rebran coneixements per assegurar i garantir el procés productiu i la qualitat dels seus productes, aconseguint així la satisfacció dels consumidors. Garantim la qualitat i seguretat alimentària en un espai compartit.
Programa
17.30 h
Presentació de la jornada a càrrec de la sra. Irina Vilalta. Tecnòloga dels Aliments i gestora de l’Obrador Garrigues Altes.
17.40 h
Creació d’una Guia de Pràctiques Correctes d’Higiene (ACSA) per obradors compartits a càrrec de la Sra. Helena Cañas. Tecnòloga dels Aliments.
18.15 h
Tècnic/a de Seguretat Alimentària a càrrec del sr. Àlex Urbiola. Director Tècnic PROACCIONA TOTAL FOOD CONTROL.
18.50 h
Experiència obradors Jaca i Biescas a càrrec de la sra. Montse Martínez. Tecnòloga dels Aliments a Viveros Adecuara (Jaca i Biescas).
19.25 h
Torn obert de preguntes i debat
20.00 h
Cloenda de la jornada
A través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació: Sra. Patrícia Valencia A/e: comunicacio@leaderponent.cat
Aquesta jornada es realitza en línia. El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
Les inscripcions a RuralCat es tanquen un dia abans de la sessió. Si passada aquesta data voleu formalitzar la inscripció, podeu contactar directament amb l’Associació Leader de Ponent facilitant nom, cognoms, correu electrònic i DNI.