![](https://www.leaderponent.cat/media/pattmailas-900x237.jpg)
Data/Hora
16/11/2019
18:00 - 19:45
Localització
Pavelló Poliesportiu de Maials
En el marc de la XXIIa Fira de l’Oli Verd de Maials us convidem a participar en aquesta jornada que té per objectiu donar a conèixer les diferents tipologies d’oli existents al mercat destacant els beneficis de consumir oli d’oliva verge extra. Per fer-ho comptarem amb la
presència de la xef especialitzada en OOVE, la Sra. Montse Freixa que ens parlarà sobre el paper de l’oli d’oliva a la dieta mediterrània i com les diferents tipologies d’olis modifiquen les propietats organolèptiques dels plats.
Programa de la jornada
18.00 h Inscripcions i lliurament de la documentació
18.05 h Presentació de la Jornada
Il·lm. Sr. David Masot Florensa. Alcalde de Maials i president del Consell Comarcal del Segrià.
18.15 h Tipologies d’oli d’oliva existents al mercat
Sr. Juanjo Pérez. Tècnic de desenvolupament local de la Comunitat de municipis del Segrià Sec.
Sra. Montse Freixa. Xef del Restaurant Castell de la Floresta i Evooeasy.
18.45 h OOVE i cuina mediterrània
Sra. Montse Freixa. Xef del Restaurant Castell de la Floresta i Evooeasy.
19.15 h L’impacte alimentari dels diferents tipus d’oli d’oliva
Sra. Montse Freixa. Xef del Restaurant Castell de la Floresta i Evooeasy.
19.45 h Cloenda de la Jornada
Sr. Josep Segura. President de la Cooperativa del Camp Foment Maialenc.