Data/Hora
13/06/2019
09:00 - 18:00
Localització
CEEI Les Borges Blanques
La producció d’oli d’oliva al nostre país és tan heterogènia com les centenars de varietats que componen les nostres collites.
Si al sud d’Espanya es posa el focus en les grans produccions, en altres zones del nostre país la tasca se centra en exclusiva en l’elaboració de OOVEs de qualitat diferenciada com a estratègia de futur.
En aquesta jornada ens volem centrar en l’esforç que moltes petites almàsseres realitzen per defensar el valor afegit de les seves produccions de oOVE. Per a això, s’enfronten a problemàtiques que difereixen, i molt, de la qual tenen trulls amb grans produccions.
No perdis aquesta oportunitat única i reuneix-te amb nosaltres el proper 13 de juny al Centre d’Empreses Innovadores de les Borges Blanques, per posar en comú els punts clau de la producció de OOVE en petites produccions. Experts a nivell nacional i internacional oferiran les claus de com elaborar OOVE de qualitat en petites quantitats optimitzant l’ús de la maquinària i les eines al seu abast.
La jornada es tancarà amb una exposició i tast de OOVE.
Més informació i inscripcions: https://www.interempresas.net/boletin/2019/05/AEMODA/defaultCOC.html