Data/Hora
26/03/2021
12:00 - 14:00
Aquesta jornada s’emmarca en els actes del Fòrum Verge Extra ‘2021. La diferenciació dels productes agroalimentaris de qualitat, i en especial la de l’Oli d’Oliva Verge Extra (OOVE) requereix una profunda vinculació amb el territori que el produeix.
Durant aquesta jornada se’ns presentaran tres experiències que integren l’aposta per la qualitat en el producte i el servei entorn de totes les fases de producció d’oli d’OOVE.
Programa
11.55 h Obertura de la sala virtual
12.00 h Presentació de la jornada
Il·lm. Sr. Mario Urrea, alcalde de Torrebesses i president de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec.
12.10 h El valor diferencial del territori a l’Oli Verge Extra
Sr. Mateo Mugelli, especialista en oleocultura, promotor de www.torrebianca.it
12.40 h El projecte “Rutas del Olivo”, impuls de l’oleoturisme a la província de Jaén
Sr. Sebastián Moreno, empresari turístic especialitzat en turisme de l’oli.
13.10 h El projecte “Salar d’Arbúcies” i com crear sinergies amb el territori
Sr. Ramon Espígol, coordinador del projecte “Salar d’Arbúcies”.
13.30 h Torn d’intervenció del públic
Sr. Juanjo Pérez, coordinador del Fòrum Verge Extra ’21.
14.00 h Cloenda de la jornada
Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l’enllaç que trobareu a l’apartat d’Inscripcions.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
Inscripcions
La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de RuralCat: ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per qualsevol aclariment us podeu adreçar a la Comunitat de Municipis del Segrià Sec, a l’adreça de correu electrònic info@segriasec.org
Més informació a www.segriasec.org/fove