Data/Hora
07/11/2022
09:30 - 13:30
Localització
Mas de Colom – Casa Borges
La pandèmia i les posteriors situacions crítiques globals posen de manifest el caràcter estratègic del sector agroalimentari, que continua exercintse com una activitat essencial per al proveïment d’aliments. Tot i que les tendències apunten cap a un consum on prevalen els valors de la confiança, la proximitat i la transparència, els
restaurants encara no presenten les seves cartes amb el 100% de productes de proximitat. És el preu? És l’accés o distribució d’aquest? Aquesta jornada, dirigida a tots els agents de la cadena agroalimentària interessats en treballar els circuits curts de comercialització, vol donar a conèixer la situació amb la que es troben les
dues parts convidades i presentar exemples de producció local amb la finalitat present o futur de tancar acords comercials que permetin afegir el producte local a les cartes dels restaurants i incrementar la captació, satisfacció dels clients i, promoció del territori.
Programa
9.30 h Benvinguda i presentació de la jornada
Sra. Gràcia Auró, consellera comarcal del Consell Comarcal de l’Urgell.
9.45 h Com es valora el producte local al món de la restauració? Quant costa introduir-lo a la restauració?
Sr. Sergi de Meià, cuiner especialitzat en cuina catalana de proximitat i ecològica.
10.15 h Reptes dels circuits curts de comercialització
Amb la participació d’empreses agroalimentàries locals i de proximitat.
12.00 h Pausa
12.30 h El vincle entre la pagesia i la restauració com a valor afegit en les propostes gastronòmiques
Sr. Sergi de Meià, cuiner especialitzat en cuina catalana de proximitat i ecològica.
13.15 h Torn obert de preguntes
13.30 h Cloenda de la jornada
Lloc de realització
Mas de Colom – Casa Borges
C/ del Mas d’en Colom, 143
25300 Tàrrega
Inscripcions
A través de RuralCat: Inscripcions
Per a més informació: Àrea de Turisme del Consell Comarcal de l’Urgell
Tel.: 973 500 707
A/e: promotur@urgell.cat