Data/Hora
02/11/2020
17:00 - 19:15
Càpsula formativa on els restaurants, productors, allotjaments i espais de la comarca, puguin descobrir noves formes de treball conjunt i buscar sinergies. La idea és co-crear nous conceptes gastronòmics per tal de donar a conèixer els productes locals i autòctons, la gastronomia, el territori i el paisatge rural.
En Sergi de Meià parlarà de futur, de noves tendències i nous escenaris gastronòmics, d’acord amb la nova normalitat que estem vivint.
Aquesta jornada va adreçada a restauradors, productors, allotjaments, cellers, molins d’oli, oficines de turisme i espais visitables.
Programa
17.00 h Benvinguda i presentació de la jornada
17.15 h Com co-creem nous conceptes gastronòmics?
Sr. Sergi de Meià, cuiner, gastrònom i creador d’experiències gastronòmiques als entorns rurals.
18.30 h Taula participativa per co-crear experiències
19.00 h Resum i presentació de les experiències proposades
19.15 h Fi de la jornada
Aquesta jornada es realitza en línia. Us hi podeu inscriure mitjançant l’enllaç que trobareu a l’apartat d’Inscripcions.
El dia abans de la jornada rebreu l’enllaç d’accés a l’aula virtual des d’on podreu seguir-la.
Inscripcions
La jornada és gratuïta, es pot inscriure a través de RuralCat:ruralcat.gencat.cat/inscripcionspatt
Per més informació podeu contactar amb la Sra. Patrícia Valencia (A/e: comunicacio@leaderponent.cat)