Data/Hora
30/06/2020
10:00 - 13:15
El proper 30 de juny, se celebrarà de manera virtual, la 3a jornada sobre Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya, en el marc de la Covid-19. Quina estratègia cal seguir davant de la pandèmia i amb una incertesa real pel que fa al sector turístic? Com es reorientarà aquest sector, posant el focus a l’oleoturisme? En parlaran diferents experts en el sector així com també des de l’Agència Catlana de Turisme en una jornada inclosa en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica.
Adjuntem el programa de la jornada, que es podrà seguir virtualment a través d’un enllaç que es rebrà desprçes de formalitzar la inscripció.
10h. Benvinguda institucional a càrrec de Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal de la Terra Alta. Presentació a càrrec de David Font, Director General de l’Agència Catalana de Turisme.
10.15h. Xerrada: Mesures sanitàries Covid-19 Oleoturisme. A càrrec de Fernando Redondo, de Wine Tourism School
11h. Estratègia de l’ACT per promocionar el turisme enogastronòmic amb focus en l’oleoturisme i reorientació post-covid de l’estratègia i accions. A càrrec de Bea Nubiola de l’ACT.
11.15h. Experiències. Oleoturisme adaptat a la covid-19
– Montse Freixa (Evooeasy). La Floresta – Les Garrigues
– Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya. La Granadella – Les Garrigues
– Olis Cuquello. La Jana – Baix Maestrat
– Identitat. Horta de Sant Joan – Terra Alta
11.45h. Debat. Oleoturisme i Covid-19. Amenaces i oportunitats
– Ariadna Boixader. Olea Soul
– David Esteller. Tourislab
– Albert Folch. Patronat de Turisme de Tarragona – Terres de l’Ebre
– Carolina Berga. Patronat de Turisme de Lleida
12.45h. Cloenda. A càrrec de Joan Gòdia, sub-director general d’Indústries i Qualitat Agroalimentària del DARP